Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gevolgen van gebruik van online afspraken systeem

Wat zijn de gevolgen van het gebruik van een online afspraken systeem?

Meer facturabele uren

Een online afspraken systeem ontlast de klantenservice omdat men online direct een afspraak kan inplannen of boeken. De specialist kan daardoor meer tijd gefocust bezig zijn met zijn werk. De agenda kan tot de nok toe gevuld worden en tot op de minuut goed ingepland worden door een online agenda en boekingssysteem. Dit resulteert in meer facturabele uren.

Minder klantenservice nodig

Het systeem biedt zoveel gemak dat zowel de specialist als de klant niet meer hoeft te bellen of mailen over afspraken. In het systeem kan je eenvoudig wijzigingen doorvoeren aan een afspraak. Dit schept vertrouwen en versterkt de relaties tussen de klant en specialist.

Meer tevreden klanten

Doordat de agenda bewaakt wordt weten klanten zeker dat ze bij het maken van een afspraak ook daadwerkelijk bij jouw organisatie terecht kunnen. Ze zullen nooit voor een gesloten deur staan of lang moeten wachten voordat ze aan de beurt zijn. Afspraak is afspraak en daar kunnen ze vanuit gaan. Dit verhoogd de klanttevredenheid en zal er toe bijdragen dat ze vaker terug willen komen.