Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gevolgen van Microsoft Teams

Het gebruik van MS Teams heeft grote gevolgen in de positieve zin, want Microsoft Teams heeft behoorlijk wat voordelen. Zeker als jouw werknemers vaak in groepen en teams werken. Juist dan is een goede communicatie die op elk moment beschikbaar is van belang. Microsoft Teams kan je daarbij helpen. Maar hoe werkt dit Microsoft product binnen Office 365 eigenlijk en wat mag je verwachten?

De gevolgen van Microsoft Teams binnen jouw bedrijf

Microsoft Teams is een geïntegreerde tool binnen Office 365. Hiermee wordt de onderlinge communicatie binnen diverse teams aanzienlijk verbeterd. Werknemers kunnen namelijk “chat-based” samenwerken én communiceren wanneer dat nodig is. Dat kan door gebruik te maken van een één-op-één chat gesprek, maar ook een voice of video call behoort tot de mogelijkheden binnen Microsoft Teams, zelf binnen de kanalen en met meerdere teamleden tegelijkertijd.

Met deze Office 65 tool blijven teams niet alleen via de desktop met elkaar in contact. De conversaties die via Teams worden gevoerd zijn altijd en overal online beschikbaar. Teamleden kunnen dus ook vanuit huis, via de laptop of een applicatie op de smartphone met elkaar in contact blijven.

Nog een bijkomend voordeel van Teams is dat deze beschikbaar is voor zowel Android als iOS besturingssystemen. Als expert voor Teams en Sharepoint leggen we je graag uit hoe deze Microsoft tool de onderlinge communicatie tussen teamleden kan verbeteren. Als vanzelfsprekend heeft dit een positieve invloed op de teamprestaties én het succes van jouw onderneming.

Microsoft Teams customisatie en uitbreidingen

Standaard is Microsoft Teams voorzien van heel veel functionaliteiten en mogelijkheden. Maar zoals elk bedrijf zijn specifieke behoeften heeft, zo geldt dat ook voor de teams. Deze tool binnen Office 365 maakt de samenwerking en communicatie tussen werknemers eenvoudiger. Samenwerken aan een project gebeurt op deze manier niet alleen sneller, maar ook efficiënter.

Daarnaast kan Teams ook worden uitgebreid worden met diverse maatwerk extensies. Voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld chatbots, applicaties en meer. Naast het integreren van Microsoft Teams ben je bij ons ook welkom voor diverse vormen van grafisch design en software ontwikkeling. Ook voor videobewerking, platform onderhoud (zie ons klant met simpel blog “wat als”) en website design staan we voor je klaar.