Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gevolgen van investeren in LED panelen

Wat zijn de gevolgen van het investeren in nieuwe LED panelen? Op die vraag gaan we nu graag in.

Tegenwoordig is de light-emitting diode (LED) een van de meest energie-efficiënte verlichtingstechnologieën. Hoogwaardige LED-producten zijn duurzamer, gaan langer mee en bieden een betere of vergelijkbare lichtkwaliteit in vergelijking met andere soorten verlichting. Milieubewuste mensen laten de traditionele TL-verlichting achterwege en richten zich in plaats daarvan op LED-buizen en LED-paneelverlichting in de hoop hun omgeving en sfeer te verbeteren en ook de energierekening te verlagen.

Platte LED-lampen worden steeds populairder vanwege de vele voordelen. Deze lampen worden doorgaans gebruikt in kantoorruimtes, ziekenhuizen, scholen en winkelunits. Omdat ze echter betaalbaar zijn, kiezen meer huiseigenaren ervoor om ze te gebruiken in appartementsgebouwen en woningen.

Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden gemonteerd of gemonteerd op muren, plafonds en andere vlakke oppervlakken dankzij hun compacte en slanke ontwerp, waardoor het een essentiële lamp is voor moderne constructies. Er zijn ook enkele andere afmetingen die verschillen van het typische platte paneel in de rechthoekige vorm. Hieronder vind je de belangrijkste gevolgen van investeren in LED-paneelverlichting van goede kwaliteit.

Energiebesparend

LED is een uiterst energiezuinige verlichtingstechnologie en heeft het potentieel om in de eerste plaats de toekomst van verlichting te veranderen. Domicilie-LED’s gebruiken minimaal 75% minder energie en gaan ongeveer 25 keer langer mee dan gloeilampen.

Het wijdverbreide gebruik van LED-verlichting heeft geresulteerd in de grootste impact op energiebesparingen in de Verenigde Staten. Verwacht wordt dat het gebruik van leds tegen 2027 ongeveer 348 TWh aan elektriciteit zal besparen (vergeleken met nul ledgebruik). Dit aantal is gelijk aan de jaarlijkse elektrische output van 44 grote elektriciteitscentrales (die elk 1000 megawatt produceren), en een totale besparing van meer dan $ 30 miljard tegen de huidige elektriciteitstarieven.

Een enkele LED-paneelverlichting is ongeveer gelijk aan zes fluorescentielampen. Het voordeel van het gebruik van minder gloeilampen om de woning of kantoorruimte te verlichten, is de mogelijkheid om de hoogspanningsvereisten aanzienlijk te verlagen, waardoor uw elektriciteitsrekening aanzienlijk wordt verlaagd.

Milieuvriendelijk

LED-paneellampen zijn vrij van giftige chemicaliën in vergelijking met de meeste traditionele fluorescerende lampen die een veelvoud aan materialen bevatten, zoals kwik, dat buitengewoon gevaarlijk is voor het milieu. Bovendien zijn LED-lampen 100% recyclebaar en helpen ze u om uw ecologische voetafdruk tot een derde te verkleinen. De lange functionele levensduur van deze lampen betekent dat een enkele LED-lamp materiaal en productie van 25 gloeilampen kan besparen (en 150 gloeilampen als we het hebben over een LED-paneelverlichting). Dit is een enorme stap naar een gezondere en groenere toekomst.

Hoge helderheid

Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van een LED-paneelverlichting is dat het mogelijk is om te profiteren van een puntachtige lichtbron. Hierdoor is het voor ontwerpers mogelijk om een ​​kantoor- of keukeninrichting te creëren die optimaal geniet van de vormen en effecten van de verlichting.