Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gevolgen van installatie smart lock

Wat zijn de gevolgen van de installatie van een smart lock deurslot?

Nooit voor een gesloten deur!

Met een smart lock hoef je niet langer sleutels bij je te hebben om het slot te kunnen open. Waar je voorheen altijd sleutels op zak moest hebben, kan je nu je afhankelijk van het smart lock systeem het deurslot openen met een vingerafdruk, oogscan, code of pincode. Super handig natuurlijk!

Veiliger!

Een smart lock is veiliger dan een traditioneel deurslot zoals een cilinderslot. Dat heeft meerdere redenen, allereerst is de kans dat iemand de toegang tot het huis kan verschaffen door het slot te kraken een stuk lager ligt. Ze moeten dan echt dezelfde vingerafdruk als jou hebben, wat onmogelijk is. Of ze moeten de exacte code kennen, wat ook onwaarschijnlijk is. Bij een gewoon slot is het een kwestie van met een lockpick de pinnetjes een voor een kraken, uiteindelijk kom je dan altijd binnen. Een smart lock is dus veel veiliger!

Daarnaast kan het natuurlijk gebeuren dat je aan een sleutel kwijtraakt of hebt gegeven aan iemand die je nu liever niet meer in huis ziet. Bij een gewoon slot kunnen ze dan nog steeds binnenkomen. Bij het gebruik van een smart lock kan dat niet, want je kan het aantal gebruikers en de toegangscodes altijd aanpassen.